Què és per mi el vermut?

Fa unes setmanes rebia una trucada. Era la Nani Nolla, autora i editora del blog La Cuina Violeta. La vaig conèixer fa uns anys a El Masroig, concretament l’any 2015 quan Bibiana Ballbé va ser la padrina del vi novell del Celler El Masroig. Vam compartir apatía i conversa. Tot molt interessant i des d’aleshores ençà sempre hem anat mantenint el contacte.

La seva trucada tenia una pregunta molt concreta: ‘Núria, què és per tu el vermut?’ I seguidament em va explicar que després d’haver fet una visita a una casa de vermuts li havia interessat tant el tema que estava recollint impresions de diferents companys del sector comunicatiu-gastronòmic. El resultat el podeu llegir a la seva entrada “Fem un vermut, anem a Bràfim”Però resulta que la meva resposta incorpora una història d’infantesa. No l’he explicat gaire i voldria compartir-la amb vosaltres.

És aquesta:

A tots els que hi hem escrit ens ha tocat la fibra, més d’un es trasllada a aquells moments de temps passats on el temps passava molt lentament i es gaudia diferent. De fet això lliga molt amb el seu blog, el que us recomano visitar si voleu gaudir de cuina, bones fotos i bona música. Un espectacle per parar el rellotge i deixar-se portar.