Jazz and food

3 d’octubre de 2015.

12:00h. Parc Central del Poblenou. Barcelona.

En el marc del 47é Festival de Jazz de Barcelona hi trobem una proposta fantàstica, jazz i gastronomia: el “Jazz and Food“.  Haurem pogute escoltar que totes dues coses estan de moda, això ho pot valorar cadascú, jo prefereixo gaudir-ne.

CARTELL-JAZZFOOD-2015

El dia es llevava amb tots els estereotips d’un dia de tardor i l’esdeveniment era l’aire lliure. Vaig patir, per suposat, però res va impedir la seva celebració ni el somriure dels que hi vam ser.

La Big Band del Liceu donava el tret de sortida musical. Era la primera vegada que els escoltava i em van agradar. Tant que us deixo un petit fragment de l’última cançó que van tocar.

 

Big Band del Liceu al Jazz and Food (Foto: Toni Aira)

Big Band del Liceu al Jazz and Food 2015 (Foto: Toni Aira)

A nivell gastronómic vam poder comptar amb una quinzena de paradetes i foodtrucks ben variades, de tot tipus i per a tots els paladars. Cuina brasilera, japonesa, mexicana, ceviches peruans i fins i tot ‘fish & chips’ britànic. Però també paradetes amb productes més concerts com ara cafè, gelats italians o productes fumats de manera artesanal.

 

Foodtrucks al Jazz and Food (Foto: Núria Escalona)

Foodtrucks al Jazz and Food 2015 (Foto: Núria Escalona)

A Instagram i Twitter, sota el hashtag #JazzandFood podeu trobar imatges molt xules de tot l’aspectre gastronòmic. No us deixarà indiferents!

En general, un espectacle per als sentits si s’està disposat a escoltar i tastar!