Sitges en xarxa (92)

Una setmana més arriba el “Sitges en xarxa” a L’Eco de Sitges, un repàs pel que ha passat entorn Sitges a Instagram i Twitter.

La setmana, indubtablement, ha estat marcada per la 48 edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. Hi ha imatges per passar-hi hores, però han passat més coses! En la primera foto podem veure una foto del despertar sitgetà a tocar de la Platja Sant Sebastià, si entreu a la imatge veure com ha agradat la foto als seguidors d’aquest instagramer, en Carles Almagro. I un altre fet que ha marcat la setmana ha estat la jornada de portes obertes de la Biblioteca Santiago Rusiñol. Encara no està oberta, però a travès de les fotos de la Marta Sánchez i en Jordi López podem veure de què podrem gaudir ben aviat.

 

No hay mejor manera de empezar un lunes que abriendo los ojos… #Bondia

Una foto publicada por Carles Almagro (@carlesalmagro) el

El pati interior de la #biblioteca #santiagorusinyol les obres han quedat perfecte #llibres #casa #sitges #blau #finestra

Una foto publicada por djordilopez (@djordilopez) el

Pel que fa a Twitter, les referències al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges encara han estat més, una autèntica allau. Aquí en recollim alguns tweets, però també recollim el pas de La Grossa i la pérdua d’un sitgetà.

Recordeu! Qualsevol és benvingut a participar d’aquesta secció setmanal que té lloc a la versió en paper de L’Eco de Sitges. Simplement heu de fer servir les etiquetes #ecodesitges i/o #sitges al vostre Twitter i Instagram. Us hi esperem!