Foodies i OnFan al Generació Digital

Aquesta setmana, al programa Generació Digital de TV3 van descobrir que s’amaga rere l’ADN gastronòmic de Barcelona. El cas és que per donar-hi resposta van fer un minireportatge on m’hi van fer una entrevista com a usuària de de l’aplicació OnFan. I com no podia ser d’altra manera, fent un tast al Tapas24 de Carles Abellán.

La cosa anava de grastronomia i xarxes socials, i allà que vaig poder dir la meva. Us convido a descobrir-ho veient el vídeo i anant molt més enllà amb els detalls que dóna l’Isma sobre l’aplicació que va posar en marxa fa un any i mig.

Què es demana més als restaurants barcelonins? I sobre les xarxes socials i el món culinari, com potenciar allò que t’ha agradat?

Aquí que us en deixo el vídeo amb el tall on s’explica l’app. Bon profit! ;)