#Sitges en xarxa (52)

Han passat les festes i seguim avançant en el calendari de 2015. I aquesta setmana a #Sitgesenxarxa de L’Eco de Sitges hem destacat tweets sobre gastronomia sitgetana, l’esport sitgetà i curiositats de la vila. Però el Carnaval i la Mitja Marató de Sitges també han estat temes molt comentats sota el hashtag #Sitges.

Són aquests:

 

 

 

 

 

En quant a fotos d’Instagram, malgrat que totes són molt maques i costa decidir, hem pogut veure imatges de com la gent gaudeix de les bones (i estranyes) temperatures d’aquest mes de gener. Les destacades han estat les següents:

 

More boats, more beach de Lee-Ann Schmidt (@picturecircus)

Tots els colors, tots els petits detalls… de Joan (@joanmc55)

 Good morning igers from #Sitges de Power Twins (@dicalp)

I en aquesta imatge, clicant al damunt per veure-la més gran, podeu veure com ha quedat la secció en la seva versió en paper.

Recordeu que podeu participar de la secció fent servir els hashtags #Sitges i #ecodesitges.