Tenim guanyador #IPConectadas!

En motiu del meu nou llibre,  “Instituciones Públicas Conectadas”, vaig posar en marxa el sorteig d’un exemplar mitjançant la plataforma Bloonder. Per participar només calia respondre en forma de tweet a la pregunta “per què vols guanyar un exemplar del llibre #ipconectadas?”.

Les inscripcions de participació han estat actives durant quinzes dies, ahir , 1 d’octubre, era l’últim dia. Avui ja tenim guanyador! Dels 22 participants, el random de Bloonder ha donat com a guanyadora del sorteig a Sílvia Calderó.

El seu tweet responent ‘”per què vols guanyar un exemplar del llibre #ipconectadas?” va ser el següent: 

 

La Sílvia s’emporta un exemplar signat que arribarà a partir del moment en que accepti el premi. Esperem que sí!

Ia tots els que heu participat, només em queda agrair-vos el vostre interès i dir-vos que estigueu atents a altres possibles sortejos. Tard o d’hora sempre tenim noves aventures de compartir 😉

Què us a semblat el concurs?