#Sitges en xarxa (30)

L’estiu ens impregna. El sentiment de les vacances es fa palès i, amb vacances o sense, sembla que emergeix una sensació de trobar-nos en una època diferent, una de més feliç i animada. Aquesta es presenta cada mes d’agost, any rere any.

A L‘Eco de Sitges no tanquem per vacances, així que aquesta setmana tornem a tenor aquí la secció de “Sitges en xarxa” que preparo setmanalment. Aquests dies la xarxa va plena, tampoc fa vacances, així que és més complicat seleccionar imatges i tweets.

Els igers protagonistes d’aquesta setmana han estat Sitges Surf Club amb una imatge de  la Cala Balmins, Hpubulla amb una foto de l’incendi de Can Vinyals i Ulikik amb una foto de la lluna plena del mes d’agost. I he d’aclarir que al fullet de la impremta ha fet una entremaliadura en la versió en paper: la foto de la lluna plena és de l’Uliki i no de la Joana Fort, el fullet s’ha descuidat de canviar el nom de l’autor i el títol. Demano disculpes a l’afectat.

 

Quant a tweets, els temes sempre són ben variats. Aquesta setmana s’ha parlat de Festa Major, cultura, l’incendi de Can Vinyals i els preparatius de cara al setembre. Els seleccionats són aquests:

 

 

 

Aquí la secció en la seva versió paper . Recordeu que tots podeu participar de la secció etiquetant les vostres imatges i tweets amb les etiquetes #ecodesitges i/o #sitges.

També trobareu el recull de totes les imatges al perfils de @sitgesenxarxa a Instagram.