Parada i Fonda: Foodinterest

Ahir ens vam tornar a trobar amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila al Parada i Fonda de FemGirona per parlar de més aplicacions vinuclades al món de la gastronomia.

Si el divendres passat parlavem d’Onfan, aquesta  setmana hem presentat una nova plataforma de recent creació que apunta moltes maneres: Foodinterest.

Foodinteresst, una plataforma amb un nom que ens pot recordar molt a Pinterest,  aglutina moltes de les vessants del món gastronòmic potenciades per la xarxa. I per mi el més curios és que el nostre perfil no només contempla les característiques habituals, sinó que està estrictament vinculat a les nostres perferències i experiències gastronòmiques. Si us interessa i en teniu curiositat us convido a escoltar el podcast on descubrireu tots els detalls, fins i tot que les empreses vinculades al sector gastronòmic també poden tenir el seu espai a la plataforma.

Setmanlament seguirem ampliant el repositori, però per suposat esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos a ampliar el repositori. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.