Parada i Fonda: Vivino

Divendres ens vam tornar a trobar amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila al Parada i Fonda de FemGirona per parlar de més aplicacions vinuclades al món de la gastronomia.

Si fins el moment, en els dos primers programes, havíem estat parlant d’aplicacions vinculades amb el plats, en aquest derrer programa vam fer un petit gir i vam parlar d’una aplicació vinculada amb el sector del vi. Els vaig descobrir Vivino.

Vivino és una aplicació que entre moltes altres coses permet escanejar i col·leccionar etiquetes de vi. Si us interessa aquest sector que actualment mou tants adeptes us convido a escoltar el podcast on descubrireu tots els detalls.

Setmanlament seguirem ampliant el repositori, però per suposat esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos a ampliar el repositori. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.