Parada i Fonda: Foodspotting

Porto novetats!

Alguns de vosaltres ja sabeu de la meva perdició per la gastronomia. El meu perfil d’Instagram n’és un clar exemple.

Farà unes setmanes en Jordi Àvila i la Miriam Santamaria, com un bon grup de foodies faria, dinant em van explicar que emprenien un nou repte i que em volien tenir amb ells. Entomaven el timó d’un programa de ràdio vinculat al món de la gastronomia que feia més de 17 anys que estava en antena. Però que a la vegada era moment de renovar-lo i capgirar-lo: el Parada i Fonda de FemGirona. La seva proposta no es podia refusar, així que la novetat és que cada setmana em tindreu compartint antena amb ells.

Cada divendres de 12h a 13h em tindreu recomanant una aplicació gastronòmica en una secció on uneixo dues grans passions: 2.0 i gastronomia. Una delícia feta a mida! La primera recomanació ha estat Foodspotting, una xarxa social per descobrir restaurants on sóc molt activa. Aquí podeu escoltar el podcast i també us vull recomanar la lectura d’un post on fa temps exposava les bondats de Foodspotting.

Però més enllà de la meva secció, la Miriam i en Jordi ens assedegaran amb entrevistes, productes de temporada, recomanacions d’espais gastronòmics, novetats i, per suposat, dolçes postres. I també se suma a l’antena en Pau Moya que setmanalment ens donarà consells per a tots aquells que ens agrada fer fotos quan anem de restaurant o bé quan cuinem a casa.

El protagonista de la primera entrevista ha estat el pastisser Jordi Roca. Impressionant! Han començat amb el llistó ben alt. El programa promet, així que us animo a tots a parar l’orella.

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.

Que vagi de gust!