#Sitges en xarxa (7)

Tornem a la versió habitual de la secció “#Sitges en xarxa” a L’Eco de Sitges. Deixem enrrere una secció especial dedicada al Carnaval on només hi van apareixer imatges d’Instagram i tornem incloure tweets.

En l’edició d’aquesta setmana hem recollit alguns tweets vinculats al Carnaval, se’n van poder veure molts durant els dies àlgids de la festa, però també en recollim alguns d’actualitat. Els tweets seleccionats han estat els següents:

 

Quant a Instgram, també tornem al recull de racons i imatges singulars de la vila. Les seleccionades aquesta setmana ens traslladen a indrets com un dels passatges més peculiars de la vila, el Port d’Aiguadolç i la Fragata.


 

Recordeu que per participar només cal que feu servir les etiquetes #ecodesitges i #sitges. Trobareu totes les imatges publicades fins al moment al tauler de Pinterest. I pels amants del paper, així és com va quedar la secció impresa:

Us hi espero!

*Publicat en la versió paper del setmanari L'Eco de Sitges el 14 de març de 2014.