#Sitges en xarxa (2)

He iniciat l’aventura dels mitjans socials a l’Eco de Sitges. Us ho avançava la setmana passada, però és que per primera vegada a la història l’Eco de Sitegs compta amb una secció que parla sobre el que passa a la xarxa, evidentment, en l’àmbit Sitgeta. Vindria a ser allò que m’agrada resumir amb la paraula Glocal (global i local a la vegada).

Sota el nom de “#Sitges en xarxa”, setmanalment recopilaré una série de tweets i fotografies d’Instagram que mostrin com ha estat Sitges en la seva vessant 2.0. Us animo a tots a participar-hi fent servir dues etiquetes: #ecodesitges i #sitges. La idea és traslladar les veus de la xarxa al diari i a la inversa. Per suposat, tots aquells tweets i imatges que vulguin participar d’aquesta iniciativa han de respectar a les terceres persones involucrades i a la propia vila de Sitges.

Aquí podeu veure com ha estat muntada la secció (clica al damunt per ampliar):

I donat que cada setmana hi haurà 3 imatges, per aquells que es vagin enganxant poc a poc a la iniciativa, he muntat un tauler de Pinterest on poder-les recuperar totes.

Us animeu a participar?