FELIÇ 2014

Avui deixo al marge la temàtica habitual per desitjar-vos a tots un Feliç Any Nou. Els lectors que entrada rere entrada participeu en aquest blog també sou part de mi. Amb vosaltres comparteixo passions professionals. A vegades hi estem d’acord, d’altres no tant, però d’alguna manera ens uneix la reflexió per un mateix àmbit.

Virtualment us envío la meva felicitació personal. Una felicitació que també té la seva part 2.0: una felicitació feta amb imatges d’Instagram. Cada una d’elles representa un moment de cadascun dels mesos de l’any que han representat el meu 2013. Petits moments plens de felicitat. Petits moments que s’escolen en el nostre dia a dia. Petits moments que proporcionen una gran felicitat. Amb la llum de tots ells us envio els millors desitjos de felicitat per al 2014.

 

Feliç Any Nou!