LA WEB FA UN ANY!

És cert que fa molt més temps que tinc presència a la xarxa, l’any passat en recordava els antecedents. Però és realment avui quan tot just fa un any que vaig poder compartir aquesta web amb tots vosaltres per primera vegada. 

Durant aquest any de vida ha guaudit de millors i pitjors moments. En general, però, estic contenta de tot el que en aquest expai ha anat succeïnt.  Podríem llistar aspectes a millorar per al proper any, com per exemple publicar amb més asiduitat o ser més curosa amb la traducció al castellà. Però si realment hi ha quelcom positiu a destcar, per mi això és la introducció d’un nou espai: la pàgina del primer llibre que he publicat, #DigiTalk.

Però per celebrar aquest primer any de vida, a mode de recordatori sobre el que ha succeït aquí, a continució llistaré les entrades que han tingut més èxit en català. Éxit en funció de les visites rebudes al llarg d’aquest any. Si encara no els heu llegit us convido a donar-los una ullada. De més visites a menys visites, les entrades són les següents:

1. 25N. Els cartells electorals, a examen

L’entrada que encapçala el rànquing amb força distància de la resta d’entrades. Una entrada especial perquè era de les primeres que vaig escriure un cop estrenada la web.

2. On vas, envàs?

Qui ho diria que l’entrada que vaig fer dies abans d’acabar l’any, mentre intentava superar un refredat, portaria tanta cua? Contenta de tot el que aquesta m’ha suposat.

3. 25N. Els cartells electorals (alternatius), a examen

Davant l’èxit de l’anàlisi dels cartells electorals amb representació parlamentària, van ser moltes les persones d’altres formacions polítiques les que ens van demanar un anàlisi dels seus cartells electorals. El vam fer i va ser un altre èxit molt satisfactori.

4. Presentació #DigiTalk

L’entrada que convidava a tothom que ho volgues a compartir amb mi el que va ser la presentació oficial de #DigiTalk.

5. Pit i cuixa són notícia a Reus

I caçat al vol gràcies a els tweets d’en Guillem Ramos-Salvat abans que el cartell del Carnaval de Reus 2013 es convertís en tota una polèmica als mitjans, servidora que es va quedar fins tard redactant aquest post. El resultat, entre els més llegits de l’any.

6. ‘No sóc responsable del que penjo a la xarxa

La resposta-post a un reportatge de TV3 que també va tenir molta audiència la primera vegada que ho van emetre.

7. Gràcies pel moment #DigiTalk

L’entrada que recull íntegrament l’esdeveniment de la presentació del llibre i les imatges que allí s’hi van fer. Un agraïment a tots els que d’alguna manera m’hi van acompanyar.

8. Els cartells de La Mercè

Una entrada que exposa un recull gràfic de tots els cartells que hi ha hagut al llarg de la història de les festes de La Mercè a Barcelona. Semblant al que l’any 2012 vaig fer amb els cartells del Festival Internacional de Cinema Fantàtic de Sitges.

9. De llúdrigues i comunicació

Una entrada que ens parla de la nostàlgia dels jocs d’ordinador que ens van acompanyar en la nostra infantesa i l’efectivitat a llarg termini de la comunicació, concretament de la comunicació d’institucions públiques.

10. Què és la cita #DigiTalk?

I per últim, per completar la desena, aquest post explica com cada dia allibero una de les cites a peu de pàgina del llibre que recentment he publicat. Una manera difernt de donar-lo a conèixer i aportant contingut nou.

 I fins aquí aquesta celebració virtual. Apuntar que durant el matí sota els hashtags #redordant #unany i #accentpersuasiu compartiré aquest resum d’entrades a Twitter.

Per molts anys més!

 

Imatge del post: Flickr CC de Caro's Line