“Sortiràs a l’Eco”

A Sitges, quan algú la fa molt grossa és molt habitual que es digui: “Sortiràs a l’Eco!” L’Eco de Sitges és un dels diaris (o correctament, setmanari) més antics que tenim a Catalunya. Així mateix ja ho estudiava a les classes d’Historia de la Comuniació que impartia el Dr. Johns a la Facultat de Comunicació Blanquerna, un professor xilé que va estar afincat a la vila de Sitges fins els seus darrers dies.

I vés per on, aquesta frase que m’he sentit tantes i tantes vegades… s’ha fet realitat! I s’ha fet realitat per un fet positiu. Aquest passat cap de setmana vaig tenir el plaer de ser l’entrevistada d’en Joan Tutusaus a la contra d’aquest setmanari en motiu de la publicació de #DigiTalk.

En Joan Tutusaus és un periodista sitgetà que cada setmana ens presenta la tasca de diferents persones que viuen a la vila sota la secció “Perfils Locals“. El dia a dia, segurament, no ens permet conèixer a tothom que fa vida a Sitges. Així, m’agrada considerar la seva secció una porta d’enriquiment sobre el molt talent personal que tenim a la vila. I és així que aquest diari és de lectura imprescindible per a tots els sitgetans que volen estar informats del que succeeix a la vila.

L’alegria d’aquesta entrevista és molta i molt especial. La podeu llegir integrament en la versió en paper, però per anar fent boca en podeu llegir un tastet en l’edició digital d’aquest mitja. Aquí l’enllaç a l’entrevista.