Barcelona Inspira el teu estiu!

Aquí celebrem els canvis de solstici i l’última gran celebració ha estat Sant Joan. Diuen que la nit de Sant Joan és la nit més curta de l’any donant entrada a l’esperat estiu. Un estiu que aquest any encara és més esperat per l’absència de sol.

Mentre el sol es decideix a sortir la ciutat de Barcelona també omple els seus carrers d’activitats i diversitat. I aquí és on em vull aturar. Vull compartir l’espot de l’estiu de l’Ajuntament de Barcelona que tot just acaba de sortir del forn. Segurament el veureu molt. Però aprofitant que fa poquets dies que ha començat l’estiu trobo oportú de compartir-lo. El primer vídeo és la versió llarga i els dos que els segueixen les versions curtes.

Sense entrar més en detall amb aquest post vull desitjar un bon estiu a tots els lectors del blog!

Gaudiu del vostre estiu!