Sitges d’anunci (2): Matupipas

L’espot de Lidl protagonitzava l’obertura d’un recull d’espots i peces publicitàries amb el tret comú d’haver estat rodades a Sitges. Un recull que permeti donar una visió sobre com és el Sitges que es projecta a travès de la publicitat comercial.

Per fer crèixer aquest recull vaig fer una crida on tothom pogués aportar el seu granet de sorra. Aquí tenim la primera aportació externa. Via Twitter en Toni Aira ens recordava l’anunci que l’any 2010 Matutano va rodar a Sitges per donar a conèixer les Matupipas.

Aquí l’anunci. Primer en la seva versió llarga (135s) i la versió curta (20’s). El recordeu?

Un espot protagonitzat per en Peret a ritme de Rumba. Però no de qualsevol cançó rumbera, sinó de la mítica “Barcelona tiene el poder” amb la que Peret va clausaurar els Jocs Olímpics del 92, que en orígen es diu “Gitana Hechizera”. Una rumba que a trapa a tota una generació mentre mostra imatges dinàmiques que abracen un públic més ampli en un paisatge ben estiuenc i mediterrani. El paisatge és Sitges i podem detectar-ne les diferents localitzacions:

La propera proposta serà ben actual. Però, us animeu a fer més aportacions? També les podeu fer sota el hashtag #sitgesdanunci