Veredicte del concurs #EixCarnaval

Dies abans de donar el tret de sortida al Carnaval 2013 compartia una novetat molt interessant per als que som usuaris d’Instagram: un concurs d’Instagram impulsat per EixDiari entorn al Carnaval.

També avançava alguns reconeguts noms del jurat. Però per sorpresa meva, el mateix dia que vaig publicar el post vaig rebre una petició de formar part del jurat. Una petició que tot i excloure’m com a concursant vaig acceptar molt positivament.

Ha passat el temps de participació i ja hi ha veredicte. Davant una final molt disputada, la guanyadora del concurs que s’endú 150€ és Clàudia Sauret. La seva foto és la que podeu veure a continuació:

Per altra banda, en primer i segon lloc, les fotos guanyadores han estat les de Sónia Broncano i Xavier Rondón. Les podeu veure a continuació per aquest mateix ordre.

En general, també és interessant destacar que la final també ha estat geogràficament justa en el sentit que els tres grans finalistes són de tres territoris diferents: Sitges, Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès.

Ha estat un plaer formar part del jurat al costat de Diego Calderón, fotògraf d’El Periódico de Catalunya, Marcel·lí Saenz, fotògraf que ha treballat per al diari El País, i , director d’Eix Diari. Certament espero que cada cop hi hagi més iniciatives com aquestes on la població pugui ser particip de la festes tradicionals de maneres alternatives i cada cop hi hagi més participants.