Bon Nadal 2012

Si les llars tinguessin una equivalència en el mòn virtual, aquesta web seria casa meva a la xarxa. Tots els que seguiu aquest espai sou part de la vida que s’hi dóna i sou molt importants perquè segueixi sent així. Com se sol fer en la vida física, avui també vull compartir un missatge de Bon Nadal amb tots vosaltres.

Logotip de la campanya de Nadal de l'Ajuntament de Barcelona

Evidentment, com no podria ser d’altra manera, amb publicitat!

La imatge de capçalera és un dels elements unificadors de la campanya de Nadal que ha impulsat l’Ajuntament de Barcelona. Unca campanya caracteritzada per la seva vessant solidària amb el sector de la ciutat. Dibuixos que han fet nens i joves amb discapacitats i afectacions socials. Tipografia d’Anna Vives, una noia amb sindorome de Down que treballa per obtenir millores en l’àmbit social de la societat.

La campanya és extensa. Hi podem trobar infinitat de formats i peces. Però tenint en compte el canal us deixaré els cinc espots publicitaris que des de fa setmanes podeu veure a TV3.

 

 

La meva implicació professional en la campanya ha estat elevada, però en concret ho ha estat molt en el muntatge d’una exposició entorn a aquesta. Una exposició que a banda de mostrar les peces publicitaries que veiem al carrer, mostra els dibuixos originals de la majoria dels nens que hi han participa i com s’hi van implicar des del primer moment. Une Exposició que vol agrair i posr en valor les entitats que dia a dia treballen per tirar endavant el sector social.  Te lloc a la  Sala Ciutat ( C/ Ciutat, 2 –  Barcelona) i estarà oberta fins el 10 de gener. Us convido a anar-hi!

És un plaer tenir-vos com a lectors. És un plaer compartir opinió amb vosaltres. És un plaer el poder debatre i seguir aprenent amb totes les vostres aportacions.

BON NADAL!