D’estrena!

Estreno espai a la xarxa! M’hi acompanyeu?

El dia a dia entorn la comunicació digital, l’experiència del bloc i altres espais on he anat participant, fa uns mesos em van fer replantejar una evolució de la meva presència digital. Aquest n’és el resultat en forma de web!

Deixo enrere el meu bloc de wordpress per obrir una nova porta a través del domini nuriaescalona.com. Sota aquest domini trobareu una web que, a més de tots els continguts que havien estat publicats fins ara, té l’objectiu d’esdevenir un espai comú de la meva presència a la xarxa, tant des del punt de vista professional com d’aquells temes que també m’interessen des d’un punt de vista més acadèmic o lúdic.

Més enllà d’això també estreno un espai amb un nou disseny –que ha comptat amb una important tasca de Carla Rossignoli– i unes funcionalitats –que han comptat amb una important tasca de Jordi Anton– que s’adapten i treballen conjuntament sota uns mateixos objectius i valors. L’encadenament d’elements que podeu veure a la home no és banal. En comunicació, l’estratègia, la coherència, els arguments i d’altres factors són imprescindibles per oferir una comunicació eficaç. Un sumatori d’elements que repercuteixen els uns sobre altres, que cal treballar en forma d’engranatge si volem que la comunicació funcioni. Aquesta és la meva aposta: un treball elaborat acuradament des de cadascuna de les parts que el formen, un treball amb il•lusió, apreci i  professionalitat.

Estructuralment, els canals de xarxes socials digitals on tinc presència i els continguts del bloc són els principals motors d’aquesta nova web. De fet, a nivell de xarxes socials digitals, en qualsevol moment de la navegació hi haurà la possibilitat d’accedir-hi, ja sigui a través del peu web o mitjançant un widget. Però, què més hi ha en aquesta estructura?

Sobre mi, un espai on trobareu un descripció sobre qui sóc i la porta d’entrada al clipping que he anat construint al llarg de la meva trajectòria professional.

Accent Persuasiu, aquest és el nom del blog i l’espai que suplirà el que fins ara era el wordpress. La temàtica és la comunicació i la publicitat, però hi haurà tres subcategories destacades entorn aquest tema: #digital, sobre l’especialització que he anat adquirint en l’àmbit acadèmic i professional; #llibres, on tractaré obres relacionades amb la temàtica general del bloc; i #Sitges, on exposaré temes relacionats amb la temàtica del bloc però en relació a la meva vila natal.

Aparador, tal i com el seu nom indica, és un espai que pretén exposar-vos un recull visual de feines que he fet com a freelance.

Àrees de treball és el lloc on conèixer en quins àmbits de la comunicació puc oferir els meus serveis. Més que un llistat de serveis, és l’exposició de la meva filosofia de treball, que al mateix temps dóna sentit a la imatge principal de la web.

Enllaços és semblant a un blogroll. És l’apartat on podeu consultar algunes de les referències que habitualment consulto sobre temàtiques relacionades amb el bloc i d’altres que consulto de forma més lúdica.

Espero que us hi trobeu a gust i que aquest esdevingui un espai d’interacció entre nosaltres. També la pàgina de Facebook que he obert per a aquest espai, desvinculada d’un perfil més íntim, i a on us convido a fer like 😉

Sigueu molt benvinguts! Espero que en gaudiu tant com m’agradarà gaudir-la a mi.