El món del cromo

Coneixia les ampliacions de línea per fer créixer les diferents variants d’un mateix producte, però tot  i saber-ho els exemples que em va donar en Josep Soto encara em van sorprendre. Sobretot les petites variacions, a simple vista gairebé irreconeixibles, d’un mateix cromo per crear diferents volums dins una mateixa col·lecció. I en aquest sentit  les col·leccions de futbol són les que més aficionats reuneixen.

En Josep Soto és un barceloní que ha passat del col·leccionisme al comerç del col·leccionisme especialitzat en cromos.  A dia d’avui sota el nom de Totcromo el podem trobar al Mercat Dominical de Sant Antoni, a la xarxa o en un establiment al C/Degà Bahí, 47 de Barcelona. Amb l’equip del Servei Central de Comunicació a les Xarxes Socials del Departament d’Internet de l’Ajuntament de Barcelona el vaig poder entrevistar, ho podeu veure en el següent vídeo:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nV8JaTcWEY4&feature=player_embedded]

El vídeo es una mostra de tot el que vam poder veure. Vam descobrir moltes peculiaritats i anècdotes que ni imaginàvem. Si us hi animeu,compte! Ens van dir que desprès és molt difícil d’abandonar.

— > En aquest enllaç pots llegir-ne més anècdotes.