1000 grues per Japó

Grua Núria Escalona

La xarxa ha tornat a esdevenir un escenari clau per difondre de primera mà la catàstrofe que s’està vivint al Japó.  A banda d’això, que per si sol és molt potent, la xarxa fomenta un esperit col•laboratiu i esdevé un canal de difusió accessible per a molts. Actes que mai ens haguéssim plantejat sense ajuda d’una certa difusió ara poden sortir del calaix i dur-se a terme.

En aquests sentit, combinant la xarxa i la catàstrofe al Japó, una noia d’origen japonès, la Makiko, ha posat en marxa una crida col•laborativa basada en una pregaria japonesa a través de la xarxa. Es veu que al Japó és tradició fer 1000 grues per fer realitat un desig. Per aconseguir-ho ha muntat un bloc on explica el projecte, s’hi poden veure ja algunes de les col•laboracions, i fins i tot un vídeo explicatiu de com fer una grua.

T’animes? Jo ja he enviat la meva.