DECIDIT!

El meu neguit, el meu interès per allò que succeeix a la xarxa, per les noves maneres de fer de la societat amb l’evolució d’Internet i totes les eines que ens proporciona, havien generat en mi la inquietud d’obrir el meu propi bloc.

Fins ara en segui diversos des de l’ombra, però mai m’havia encoratjat a fer-ho. La visita i xerrada de Wicho, bloguer de Microsiervos, al Postgrau de Comunicació Digital que s’imparteix a la Facultat de Comunicació Blanquerna, van agitar la meva idea. Així, doncs, m’he decidit!

Enrique Dans, gurú del món digital i innovació, va escriure un article anomenat “7 consejos para tu ‘blog’”. El primer que proposa és decidir el propòsit del mateix i tenir clar sobre que escriurem. Llegint amb atenció les seves propostes no sé pas si el començo del tot bé, tanmateix el meu propòsit és obrir el meu propi espai a la xarxa per poder mostrar i compartir les meves inquietuds, curiositats, opinions, reflexions, etc.,que em sorgeixen en el meu dia a dia.

Per tant, sense acotar gaire la temàtica, que segurament anirà sent així, dono per obert l’espai on podré donar una visió pública sobre la meva perspectiva del món, sobretot del món que m’envolta.

Astora de benvinguda Welcome