CARREGANT

X
Background Image

Treballem junts

La comunicació és un element intrínsec a qualsevol identitat (personal, empresarial o institucional). “No es pot no comunicar”, però sí es pot treballar la comunicació focalitzant els esforços en benefici de les nostres necessitats i objectius.

La construcció d’una marca és quelcom més que un logo. El sumatori de tot allò que d’una manera o altre hi té relació és el que dóna com a resultat la marca. Cada individu tindrà la seva própia visió de la marca a través dels seus trets comunicatius i altres factors. Controlar-ho tot és complicat, però la constància en una bona construcció de marca de ben segur que aporta més bons resultats.

Com a comunicadora, la meva tasca és ajudar a individus, marques i empreses a comunicar millor. I per fer-ho t’ofereixo aquests serveis:

Comunicació Gastronòmica

Descripció curta que es veu en el llistat de serveis

Consultoria estratègica

L'estratègia és el millor aliat de la comunicació!

Continguts

Dota de contingut la comunicació!

Web

La teva llar digital ha de parlar bé de tu!

Formació

Aposta per formar-te en comunicació!

Com treballem

NúriaEscalona.com sóc jo, però no només.

En aquesta aventura m'acompanyen altres professionals de la comunicació (dissenyadors, programadors, fotògrafs, periodistes...) que participen en els projectes en funció de les necessitats concretes de cada client.

D'aquesta manera ofereixo un servei que té per objectiu satisfer les necessitats comunicatives garantint-ne la professionalitat.

Et proposo:

  • Que m'exposis les teves necessitats.
  • Decidim com podem treballar junts.
  • Analitzem la situació i treballem una proposta.

Si vols més detalls o que et convidi a un cafè per parlar-ne, no dubtis en posar-te en contacte amb mi.

Consulta les condicions de contractació.

Clients

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesura de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí. [X]