Wihte Party by #MomentoAfortunado

16 de juliol de 2015.

20:00h. Barcelona Beach Garden. La Barceloneta, Barcelona.

Camí del Barcelona Beach Garden, passejant per la platja de la Barceloneta, veiem persones vestides de blanc caminant en la mateixa direcció que nosaltres. Van juntes i sembla ser que no hi ha pérdua: tot apunta que el seu destí es el mateix que el nostre. El clan  #MomentoAfortunado s’está preparant per gaudir d’una festa d’estiu.

Una “A” ben il·luminada, obra i creació de The Font Hunter, ens indica que hi hem arribat. De fet, uns metres abans d’entrar ja podem observar que estem anant pel bon camí, tothom va vestit de blanc i, a mesura que ens hi apropem, també podem veure que alguna cosa més els uneix: gairebé tots porten una copa de vi blanc a la mà. O més ben dit, están gaudint d’un Vino Afortunado.

Creuem la porta. Ja som al #MomentoAfortunado de l’estiu. Ens trobem amb moltes cares conegudes, entre elles en Carles Almagro, la Natália Capdevila, la Marina Planas, en Daniel Arbós, la Marta Sanahuja, la Sandra Blasco i moltes més. D’altres com l’Annits, la Natalia Carranza,  la Gisela Closa o les noies de FoodyingBcn, van arribant. En paral·lel, o entre salutació i salutació, ens serveixen una copa: ja podem dir que estem de ple en un #MomentoAfortunado! I no es tracta de qualsevo #MomentoAfortunado, es el #MomentoAfortunado de l’any que agrupa a més persones.

En un #MomentoAfortunado reinen els somriures, el bon rotllo i el plaer de compartir. En aquesta ocasió no va ser menys. A peu de platja vam gaudir de vi, menjar i música. El riure, les fotos, els vídeos i els balls anaven i venien, però també la calor! I així van passar algunes hores. Com a mostra, aquí us deixo algunes fotos i us convido a donar una ullada al hashtag #MomentoAfortunado, tant a Twitter com a Instagram.

 

 

 

Aquesta va ser la meva experéncia de la mà de Vino Afortunado, però com disfrutes els teus moments amb Vino Afortunado?

Fotos: by Vino Afortunado.