#MomentosA, joventut i art en una copa

7 de juny 2016

19:00h, The Creation House – Villa Myfair, Barcelona.

Barcelona és una ciutat que mai deixa de sorprendre i quan la sorpresa va de la mà de Vino Afortunado l’experiència pot ser memorable.

FullSizeRender_3

Qui diria que en plena Via Augusta podem trobar una casa noucentista (data del 1910) amb aquestes característiques? Simplemente mireu les fotos, parlen per si mateixes.  Actualment és la seu The Creation House, una plataforma colaborativa oberta a iniciativas que generin moments sensorials únics i memorables, i aquesta va ser la proposta que va presentar fa uns dies Vino Afortunado.
FullSizeRender_5

 

FullSizeRender_4

 

FullSizeRender_1

Ens trobàvem allà per donar el tret de sortida a l’exposició #MomentosA, una col·lecció d’instantànies amb íntims moments de tocador, nus insinuadors, rialles… imatges d’erotisme elegant en què la fotògrafa Martina Matencio va capturar la delicada màgia de la joventut. En elles podem veure a les actrius lleidatanes Aida Flix i Aida Qui i la barcelonina Ona Casamiquela, tres belles dones que com en un paper cinematogràfic més, els seus cossos, el seu frescor i les seves rialles de tall naïf s’entrellacen mentre gaudeixen de Vino Afortunado, un vi que competeix amb elles en frescor i joventut. Una exposició basada en la joventut i l’art, un binomi que descriu perfectament a Vino Afortunado

Captura de pantalla 2016-07-03 a las 20.38.14

 

Captura de pantalla 2016-07-03 a las 20.38.41

 

Captura de pantalla 2016-07-03 a las 20.39.02

I bé, encara que l’exposició va durar unes hores a Villa Myfair, si no voleu perdre l’oportunitat de veure algunes de les imatges heu de saber que estàs també estan lligades a un moment gastronòmic, d’aquests que ens agraden tant, que té lloc al mes de juliol. Copa d’Afortunado en mà, us recomano passar l’hotel Yurbban, Cañete i La Cuina d’en Garriga, una bona opció per acomiadar alguna d’aquestes tardes d’estiu a la ciutat.

Captura de pantalla 2016-07-03 a las 20.42.50

Com bé sabeu, Vino Afortunado ens permet gaudir de fantàstics moments durant tot l’any, però al costat el l’estiu juga un paper idíl·lic per maridar-lo amb tots aquests moments de gaudir que ens permet el bon temps. El vaig iniciar en l’exposició envoltada d’amics, però l’aventura va continuar a la festa d’estiu que va tenir lloc a Pals, durant la nit de Sant Joan i amb l’exposició a Yurbban, Cañete i La Cuina d’en Garriga obrim veda a seguir gaudint-ne.

I com no podia ser d’altra manera, l’exposició va ser amenitzada amb la música de Mychael Castro. Aquí una bonica imatge d’ell que també ens mostra part de la bellesa de la casa.

IMG_7780

Quin serà el teu #MomentoA de l’estiu?