Compol 2.0 de la Diada a Estat de Gràcia

Estat de Gràcia, com el seu nom indica és un Estat liderat per Roger de Gràcia i amb gabinet presidencial propi, però de tant en tant necessiten el consell de Els Spin Doctors.

Avui ha estat el cas. Necessitaven donar una ullada a les xarxes socials dels polítics després d’una fantàstica Diada Nacional de Catalunya. I plegats hem parlat de l’espontani sentit de l’humor sorgit de les pancartes dels manifestants (els anomenats ous ferrats), un polémic tweet de la revista El Jueves, el tweet que Mariano Rajoy va dedicar a la Diada i també hem repassat breument l’ativitat 2.0  dels principals líders polítics catalans durant la jornada d’ahir. Cap al final n’hem destacat la manifesta diferència comunicativa que encara podem trobar en l’ús de Twitter i Instagram, sent les publicacions més formals a Twitter i menos treballades comunicativament a Instagram (almenys en alguns dels líders, però no en tots).

Podeu recuperar l’audio aquí (a partir del minut 6).

I aquí podeu veure els tweets als que hem fet referència: