Sitges en xarxa: Especial #FMSitges16

Setmanes després d’una breu aturada estival, tot va tornant a lloc. Havent gaudit d’una fantàstica Festa Major de Sitges, recupero la meva col·laboració setmanal amb la secció Sitges en xarxa” a L’Eco de Sitges. Habitualmen s’hi recullen tweets i imatges d’Instagram que la gent envia amb els hashtags #ecodesitges i #sitges, però uns quants cops l’any, coincidint amb festivitats molt celebrades a la vila, fem una secció especial únicament amb fotos d’Instagram. La Festa Major de Sitges és un d’aquests casos i aquesta ha estat la meva tornada a la secció: sitges en xarxa  #fmsitges16

Recordeu! Qualsevol és benvingut a participar d’aquesta secció setmanal que té lloc a la versió en paper de L’Eco de Sitges. Simplement heu de fer servir les etiquetes #ecodesitges i/o #sitges al vostre Twitter i Instagram. Us hi espero la setmana vinent amb la secció clàssica!