Els Spin Doctors (57): els gadgets en campanya electoral

Un dilluns més, en Toni Aira, en Francesc Canosa i servidora ens hem tornat a trobar a l’estudi de Catalunya Ràdio per fer un nou programa de “Els Spin Doctors”. En aquesta ocasió hem parlat de “Els Gadgets promocionals en campanya electoral” acompanyats del professor Josep Maria Picola, el qual vaig tenir fa anys en la meva etapa universitària a la Facultat de Comunicació Blanquerna.

Vaig gaudir molt amb aquest programa, doncs al tractar temes publicitaris amb un professor que en el seu dia ja generava molta confiança ho va permetre.  Però no us explico gaire més per tal que ho pogueu escoltar i valorar vosaltres mateixos, podeu escoltar el programa íntegrament aquí:

I pel que fa a la meva secció de Política Aplicada, aquesta setmana hem deixat de banda la temàtica del programa i hem descobert Periscope i com l’han emprat alguns polítics. La podeu escoltar aquí.

Però com sabeu el program també té notes a peu de pàgina i moments lírics de la mà d’en Francesc Canosa. Els trobareu tots aquí:

Ens veiem la setmana vinent amb més compol, però podem seguir la conversa via Twitter a @elsspindoctors i al Facebook del programa on també trobareu fotos del que no es veu a la ràdio!