Els spin doctors (55): els líders polítics catalans a la premsa de l’època

Un dilluns més, en Toni Aira, en Francesc Canosa i servidora ens hem tornat a trobar a l’estudi de Catalunya Ràdio per fer un nou programa de “Els Spin Doctors”. En aquesta ocasió hem parlat de “La imatge dels líders polítics catalans a la premsa de l’època” acompanyats del Dr. Josep Maria Figueres, historiador i professor en periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El programa ha donat per molt, sempre ens hi estaríem més temps.  Però no us explico gaire més, podeu escoltar-lo íntegrament aquí:

I pel que fa a la meva secció de Política Aplicada, aquesta setmana hem deixat de banda la temàtica del programa i hem descobert una app per Android anomenada “Democrazy” on podeu jugar a ser candidat polític i practicar allò que expliquem al llarg dels diferents programes. La podeu escoltar aquí.

Però com sabeu el program també té notes a peu de pàgina i moments lírics de la mà d’en Francesc Canosa. Els trobareu tots aquí:

Ens veiem la setmana vinent amb més compol, però podem seguir la conversa via Twitter a @elsspindoctors i al Facebook del programa on també trobareu fotos del que no es veu a la ràdio!