Els Spin Doctors (54): El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya i Jaume Miravitlles

Un dilluns més, en Toni Aira, en Francesc Canosa i servidora ens hem tornat a trobar a l’estudi de Catalunya Ràdio per fer un nou programa de “Els Spin Doctors”. En aquesta ocasió hem parlat de “El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya impulsat per Jaume Miravitlles durant la Guerra Civil española” acompanyats de l’Ester Boquera, experta en comunicació institucional que treballa a Presidència de la Generalitat de Catalunya.

El programa ha donat per molt, sempre ens hi estaríem més temps.  Però no us explico gaire més, podeu escoltar-lo íntegrament aquí:

I pel que fa a la meva secció de Política Aplicada, aquesta setmana hem deixat de banda la temàtica del programa i hem descobert una web anomenada “The Living Room Candidate” on trobem un ampli recull de la publicitat política dels Estats Units. La podeu escoltar aquí.

Però com sabeu el program també té notes a peu de pàgina i moments lírics de la mà d’en Francesc Canosa. Els trobareu tots aquí:

Ens veiem la setmana vinent amb més compol, però podem seguir la conversa via Twitter a @elsspindoctors!