Sitges en xarxa (98)

Una setmana més arriba el “Sitges en xarxa” a L’Eco de Sitges, un repàs pel que ha passat entorn Sitges a Instagram i Twitter.

La setmana ha estat marcada per les baixes temperatures i l’encesa de llums de Nadal als carrers. Igualment, però menys que a l’estiu, han estat molts els que ens han passat per Sitges i ens han deixat amb fantàstiques imatges de les seves sortides. Impresionant el cel rogenc que ens ha mostrat la Joana Fort (@joanafb), fantàstic el camí cap a la Punt de la Vinyet (@vinyet72) i màgic l’instant captat per senecabarcelona (@senecabarcelona) amb la posta de sol de fons.

 

I a twitter, com sempre la cosa ha estat ben variada. Aquí un recull de les activitats que podem fer aquesta setmana i algun moment d’aquells macos que ens deixen els turistes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recordeu! Qualsevol és benvingut a participar d’aquesta secció setmanal que té lloc a la versió en paper de L’Eco de Sitges. Simplement heu de fer servir les etiquetes #ecodesitges i/o #sitges al vostre Twitter i Instagram. Us hi esperem!