#Sitgesenxarxa (97)

Una setmana més arriba el “Sitges en xarxa” a L’Eco de Sitges, un repàs pel que ha passat entorn Sitges a Instagram i Twitter.

La setmana, indubtablement, ha estat marcada pel bon temps i han estat molts els que ens han deixat amb fantàstiques imatges de les seves sortides. De totes elles aquí algunes de diferents com la d’en Sebas (@Sebasitges6) o l’Ulikik (@ulikik) i d’altres d’indrets difereciadors de Sitges, però igual de maques, com la de By Silvy (@silvyaperez).

Sitges en xarxa 97 - sebasitges

Sebas (@sebasitges69)

#Sitges black◾️ and white◽️ Una foto publicada por ulikik (@ulikik) el

I a twitter, com sempre la cosa ha estat ben variada. Aquí un recull de novetats, però sempre amb un punt de fixació en la gastronomia.

Recordeu! Qualsevol és benvingut a participar d’aquesta secció setmanal que té lloc a la versió en paper de L’Eco de Sitges. Simplement heu de fer servir les etiquetes #ecodesitges i/o #sitges al vostre Twitter i Instagram. Us hi esperem!