Sitges en xarxa (95)

Una setmana més arriba el “Sitges en xarxa” a L’Eco de Sitges, un repàs pel que ha passat entorn Sitges a Instagram i Twitter.

La setmana, indubtablement, ha estat marcada pel “Tapa a Tapa” i així ho he volgut representar amb algunes de les fotos que han envaït Instagram. Aquestes delícies gastronòmiques són de Florence Vandaele (@flosjvandaele), Maria Lluïsa Sola (@lluisasola) i Esther Queralt (@patufin).

 

#tapaatapa #sitges #nomnom #29togo 🍤

Una foto publicada por Florence Vandaele (@flosjvandaele) el

 

La tapa de Obèlix#Elcable#Sitges#tapas#Garraf Una foto publicada por Maria Lluïsa Solà (@lluisasola) el

 

 

Pel que fa a Twitter, les referències són ben diverses, però predomina l’oferta gastronómica d’aquesta setmana.  Aquí en recollim alguns tweets:   

Recordeu! Qualsevol és benvingut a participar d’aquesta secció setmanal que té lloc a la versió en paper de L’Eco de Sitges. Simplement heu de fer servir les etiquetes #ecodesitges i/o #sitges al vostre Twitter i Instagram. Us hi esperem!