Els Spin Doctors (39): El protocol i el poder de les formes

Un dilluns més, en Toni Aira, en Francesc Canosa i servidora ens hem tornat a trobar a l’estudi de Catalunya Ràdio per fer un nou programa de “Els Spin Doctors”. En aquesta ocasió hem parlat de “El protocol i el poder de les fomres” acompanyats de la Susana Cucurella, Cap de Protocol del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, i en Júlio Panizo, professor en protocol de l’IDEC-UPC entre d’altres universitats.

El programa ha donat per molt, sempre ens hi estaríem més temps.  Però no us explico gaire més, podeu escoltar-lo íntegrament aquí:

I pel que fa a la meva secció de Política Aplicada, aquesta setmana hem deixat de banda la temàtica del Protocol i hem descobert una aplicació del Departament Antifrau de l’Estat de Filadèlfia. S’anomena Philly WatchDog i l’hem destacat per la seva innovació en l’àmbit de les aplicacions de les institucions públiques.

Però com sabeu el program també té notes a peu de pàgina i moments lírics de la mà d’en Francesc Canosa. Els trobareu tots aquí:

Ens veiem la setmana vinent amb més compol, però podem seguir la conversa via Twitter a @elsspindoctors!