‘Instituciones Públicas Conectadas’ a Ràdio Maricel

Dilluns va ser un dia de ràdio! Al matí vaig estar amb els amics de Ràdio Maricel a Sitges i a la tarda vaig estrenar secció a Els Spin Doctors de Catalunya Ràdio.

Feia poc més d’un any que vaig poder anar a Ràdio Maricel a presentar “#DigiTalk. Del màrqueting directe a la comunicació 2.0”. Aquell dia vam mantenir una interessant conversa amb en Vicenç Morando i aquest cop no ha estat menys. Dilluns ens vam tornar a trobar per presentar el meu nou llibre “Instituciones Públicas Conectadas” editat per l’Editorial UOC. Amb en Vicenç  Morando vam mantenir una entrevista molt animada i amb molta teca. Durant gairebé una hora vam estar abordant diferents temes vinculats a Internet i les institucions públiques. Des de la finestreta única fins a les xarxes socials, passant per molts altres temes. En vam parlar molt, però encara ens hi haguérem pogut estar més perquè el tema dóna molt de si.

Us convido a escoltar-nos! Per mi sempre és un plaer poder sentir-se com a casa. Sempre fa molta il·lusió anar veure als companys que fan comunicació de proximitat al poble d’on una se sent.

Espero que gaudiu escoltant aquesta estona de ràdio (escolta l’audio aquí) tant com jo en vaig gaudir in situ xerrant-hi.