#Sitges en xarxa (38)

A Sitges ens trobem en plena setmana del Festival de Cinema Fantàstic de Catalunya. Això s’ha notat molt al timline de Twitter i Instagram, però també hi ha hagut altres temes que han passat una mica desapercebuts a la xarxa però són igual d’interessants de destacar.

Aquesta setamana els tweets destacats són:

 

 

 

 

I les imatges d’Instagram encara mostren una mica més aquesta diversitat: el Festival, la Verema i les tardes de tranquilitat a Sitges. Les volia incrustar aquí com solc fer sempre, però sembla ser que Instagram ha canviat el seu codi d’incrustació i de moment amb el nou estic tenint problemes de visibilització. Espero que amb el PDF de la publicació original ho pugueu veure igual de bé.

Espero que us animeu a participar etiquetant les vostres fotos i tweets amb #sitges i #ecodesitges.