Sorteig #IPConectadas!

Us ho vaig explicar fa uns dies, acabo de publicar un nou llibre: Instituciones Públicas Conectadas. Però no en tinc prou amb explicar-vos-ho. Vull anar un pas més enllà i compartir una mica més l’experiència #IPConectadas amb tots vosaltres que sempre esteu al peu del canó en la lectura d’aquest blog. Es per això que he posat en marxa un sorteig!

Sortejaré un exemplar del llibre “Instituciones Públicas Conectadas” entre tots els que hi volgueu participar. Simplement per participar del sorteig cal seguir fent el que fem sempre, fer xarxa!

Vols saber com participar?

És ben senzill. Per tal de sortejar un llibre de forma adequada, seguint les bases legals i podent obtenir un resultat fàcil de gestionar a l’hora de fer el buidatge de participants he optat per fer servir la plataforma Bloonder. A travès de Bloonder el que plantejo és que contesteu amb un tweet la següent pregunta: Per què vols guanyar un exemplar d’#IPConectadas?

El concurs començarà dijous 18 de setembre a les 15:00 i acabarà el dia 1 d’octubre a les 22:30 i cal tenir en compte les bases legals.

Si t’agrada la idea només has de participar seguint el que et proposo a continuació:

Espero que la idea us agradai i us animeu a participar!