“Instituciones Públicas Conectadas”, nou llibre!

Començo al curs amb força! Com anunciava via Instagram abans de començar les vacances d’estiu, reprenc el curs amb una novetat: la publicació del meu segon llibre. A Instagram anunciava el títol, “Instituciones Públicas Conectadas” i en desvetllava la portada amb una foto del primer exemplar. En aquell moment encara no estava a la venda, però avui és el gran dia. El llibre ha traspassat fronteres i és al carrer.

Aquest blog és un espai de trobada entre els més habituals i, evidentment, obert a tots els que s’hi vulguin sumar, es per això que us ho vull explicar de primera mà i amb especial apreci. Ras i curt. No s’escriu un llibre cada dia i em fa molta il·lusió poder compartir de nou una notícia com aquesta amb tots vosaltres. 

El llibre que us prsento està editat per l’Editorial UOC i forma part d’una col·lecció que personalment m’agrada molt, la col·lecció TIC0. Aquesta col·lecció es caracteritza per tractar temes vinculats a les TIC d’una forma breu i concisa. I el que fan la resta de números de la col·lecció, és el que he fet al voltant de la comunicació d’institucions públiques en aquest número. Al llarg de les pàgines d’ “Instituciones Públicas Conectadas” proposo un aproximació actual a la comunicació d’institucions públiques en la seva vessant digital. El mix entre comunicació digital i comunicació d’instituciones públiques va ser el tema que vaig tractar en el cas d’estudi de la meva tesina.

Al màster en Comunicació Política i Institucional de l’idEC-UPF i  a l’assignatura de “Comunicació Política i d’institucions públiques” de la UOC tracto aquests temes en profunditat. Però el debat està obert a les aules i fora d’elles. És un dels temes protagonistes en la meva dedicació acadèmica i també professional que a la vegada afecta al conjunt de la societat. Fins ara n’heu pogut anar fent tastets en forma de post en aquest blog. Però ara, després d’unes quantes hores de divertimento remenant llibres, aprofundint lectures i escrivint davant l’ordinador, avui us puc presentar en forma de llibre, la meva segona criatura literària desrpés de #DigiTalk.

Us convido a donar una ullada a l’espai web que he creat pel llibre. Un espai pensat per recopilar les impressions que m’aneu transmetent des de les diferents plataformes i on també hi podeu deixar les vostres opinions, però on també aniré ampliant coneixements amb recursos que van més enllà del llibre i oferint informació relacionada entorn al llibre per aquells que com a mi us apassioni el tema. I com no podia ser d’altra manera, pensant en l’àmbit de les xarxes socials, el hashtag que podem emprar conjuntament per parlar del llibre és #IPConectadas

A hores d’ara el llibre està disponible a la web de l’Editorial UOC o físicament a la Llibreria Medios (C/ Valldonzella, 7. Barcelona). En les pròximes setmanes anirà arribant a altres llibreries, us n’informaré!

Us seguiré donant detalls!  Ara, et sumes a l’aventura #IPConectadas?