#Sitges en xarxa (33)

Emprenem el nou curs i seguim sense fer aturada amb “#Sitges en xarxa” a l’Eco de Sitges. Els tweets destacats d’aquesta setmana passen per la nova temporada esportiva a Sitges, les continuades queixes sobre els serveis de RENFE, activitats culturals com la que aquest cap de setmana té lloc al Prado per recaptar fons per l’ermita de Sant Sebastià i l’arribada de l’equip de Divendres de TV3 a Sitges. Són els següents:

I a Instagram, on sempre és molt difícil escollir les imatges de tots els que participeu amb el hashtag #ecodesitges he seleccionat una preciosa imatge de la col·locació de Sant Bartomeu abans de la procesó, una imatge diferent de l’ermita de Sant Sebastià i un dels moments castellers del passat cap de setmana. Són les següents:


Consulta aquí a versió paper publicada a l’Eco de Sitges el 5 de setembre de 2014: