Parada i Fonda: MobiCeliac [Scanner]

Divendres passat vam posar punt i final a la primera temporada renovada del Parada i Fonda, a Fem Girona. Una temporada dirigida per la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila, que esperem que us hagi agradat i confiem que us hi reenganxeu quan tornem a antena.

Al llarg d’uns quants divendres, despres de les fantàstiques entrevistes gastronòmiques de la Miriam i en Jordi, hem vist aplicacions gastronòmiques de tota mena: Foodspotting, Platter, Vivino, Onfan, Foodinterest, BrewgeneDelectable, Cookboth, Reddechefs, Great Cooffe App i Mixology. Una gran varietat on he intentat tocar diferents temàtiques, sempre vinculades a la gastronomia i l’alimentació. Però com a colofó final aquest divendres passat en vaig presentar una de ben diferent, una aplicació especialment destinada als celíacs.

MobiCeliac Scanner és una aplicació molt senzilla i a la vegada molt útil. L’aplicació incorpora un lector de codis de barres que està connectat a la base de dades dels productes espanyols aptes per celícas. I és aquesta connexió la que permet que des de qualsevol supermecat, només amb un simple escanejat, ens poguem assegurar que un producte serà apte o no per a celíacs. Casualment, l’entrevistat de la setmana, en Nandu Jubany, també va comentar que ell era celíac. Us convido a descobrir-la escoltant el podcast de la secció.

Espero que tots gaudiu d’unes bones vacances. Nosaltres esperem ser en antena ben aviat per seguir parlant d’aquest món que tant ens apassiona. Però si en aquests dies feu servir alguna de les aplicacions o en descobriu alguna de nova, serà un plaer que ens ho feu saber. Via xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) ens trobareu fàcilment.

I si feu fotos de plats, recordeu els consells d’en Pau Moya!

Bones i delicioses vacances a tots! Ha estat un plaer!