Parada i Fonda: Mixology

Ens acostem al desitjat moment de les vacances, almenys el temps en que la majoria de les persones les solen gaudir.  La calor s’ha escolat en el nostre dia a dia i les nits afevoreixen a que volguem prendre alguna cosa ben fresqueta, com per exemple un cocktail.

Al Parada i Fonda, amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila, també hem notat la calor. I és per això que aquesta setmana he optat per donar-vos a conèixer una aplicació molt coctelera, es tracta de Mixology.

Mixology ens ofereix una infinitat de receptes i combinacions que ens permetran sortir dels coktails més convencionals. Però aquestes receptes no només les trobarem de forma informativa, sinó que l’aplicació va molt més enllà. La idea és aprendre a fer coktails. Us convido a descobrir-la escoltant el podcast de la secció.

I si us la descarregeu, us recomano que us atureu al Cabinet Drinks i al Bartending, dos espais molt ben trobats i que us poden agradar molt.

Nosaltres seguirem ampliant el repositori, però esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Ens retrobem el proper divendres! Recordeu! De 13h a 14h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.

Bon cap de setmaba i bons cocktails!