Parada i Fonda: Great Coffee App

Un divendres més ens vam trobar al Parada i Fonda amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila, aquest cop en horari d’estiu: de 13:00h a 14:00h!. I arribat el moment de l’aplicació gastrornòmica  aquesta setmana vaig presetar una aplicació ben diferent, una aplicació dedicada als amants del café: Great Coffee App.

A diferència de totes les aplicacions que havíem vist fins ara, Great Coffee App és especialitzada i de pagament. Però està tan ben feta que valia molt la pena donar-la a conèixer. El seu origen és rus i amb ella qualsevol de nosaltres pot fer un café que vagi més enllà d eposar café en un got de vidre o una tassa. 

No us en dono més detalls. Deixo que la descobriu escoltant el podcast i us recomano que veieu aquest vídeo sobre com van crear l’aplicació, és espectacular!

Nosaltres seguirem ampliant el repositori, però esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 13h a 14h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.