Parada i Fonda: Red de Chefs

Un divendres més ens vam trobar al Parada i Fonda amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila. I arribat el moment de l’aplicació gastrornòmica  aquesta setmana vaig presetar Red de Chefs.

Red de Chefs acaba d’emprendre el vol. És una xarxa social digital molt recent i, probablement, l’heu pogut conèixer a la premsa en aquestes setmanes prèvies. Hi han fet una bonca campanya de comunicació. Jo la vaig conèixer a travès d’una notícia de La Vanguardia.

Igual que OnFan, Red de Chefs vol ser una guia gastronòmica a nivella espanyol. La diferència està en que els continguts no els pengem els foodies, sinó que els pengen els xefs o professionals de la restauració. És a dir,  ens plantegen crear una guia gastronòmica dels plats que degusten els professionals del sector gastronòmic. Això i alguns detalls més són el que trobareu escoltant el podcast de la secció.

Nosaltres seguirem ampliant el repositori, però esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.