Parada i Fonda: CookBooth

Al Parada i Fonda d’aquest passat divendres  vam parlar d’una aplicació que té certa semblança amb un llibre de receptes. Es tracta de CookBooth.

Els que vau poder sintonitzar amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila a FemGirona segurament ja sabeu què és CookBooth. Però per a tots aquells que no vau poder sintonitzar i us agrada el món de la cuina, tant com a cuiners de les vostres propies receptes com per fer seguiment dels vostres cuiners favorits, us convido a descobrir aquesta interessant aplicació. Fins al moment no havíem parlat de cap aplicació d’aquestes característiques i la trobo ben interessant de cara a tots aquells que també teniu un blog de cuina.  Descobriu-ne tots els detalls escoltant el podcast de la secció.

Nosaltres seguirem ampliant el repositori, però esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.