Parada i Fonda: Brewgene

El passat divendres, molt contents amb l’arribada de l’estiu, a la secció d’aplicacions gastronòmiques del Parada i Fonda vam parlar d’una aplicació molt diferent a totes les que havíem anat descobrint fins el moment. Temps d’estiu sovint també és temps de cerveses ben fresquetes. Així, donat que la temporada s’hi presta vam decidir parlar-vos de BrewGene.

Els que vau poder sintonitzar amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila a FemGirona segurament ja sabeu què és BrewGene. Però tots aquells que no vau poder sintonitzar i us encanta descobrir noves cerveses heu de saber que BrewGene pot ser la vostra aplicació. Amb certa semblança a Delectable però específicament dedicada al món de la cervesa i amb més anys d’experiència BrewGene és l’aplicació on col·leccionar totes les cerveses tastades, les que volem tastar i estar al dia d’aquest sector tant específic en l’àmbit gastronòmic. Descobriu-ne tots els detalls escoltant el podcast de la secció.

Nosaltres seguirem ampliant el repositori, però esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.