Parada i Fonda: Delectable

Al Parada i Fonda ens agrada molt el món 2.0 i és per això que aquesta setmana hem donat a conèixer l’aplicació que ens va recomanar una oïent: la Ruth Troyano. Així, divendres ens vam tornar a trobar amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila a  FemGirona per parlar de més aplicacions, en aquest cas la recomanació de la nostra oïent va ser Delectable.

 

Delectable. igual que Vivino,  és una aplicació vinculada al sector del vi.  Permet escanejar i col·leccionar etiquetes de vi, però té moltes altres potencialitats que us convido a descobrir escoltant el podcast  de la secció. 

Seguim  ampliant el repositori, aviat us parlarem d’una app vinuclada a un sector dins la gastronomia que encara no hem tractat. Però igual que ha fet la Ruth Troyano, per suposat esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos a ampliar el repositori. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.