Parada i Fonda: Onfan

Divendres ens vam tornar a trobar amb la Miriam Santamaria i en Jordi Àvila al Parada i Fonda de FemGirona per parlar de més aplicacions vinuclades al món de la gastronomia.

Si el divendres passat parlavem de Vivino, aquesta setmana hem tornat a recuperar els plats i restaurants. Ha estat moment de On Fan.

Onfan és una app molt semblant a Foodspotting però en versió esanyola i amb alguns serveis millorats. Però el que més m’agrada és que disposa del que anomenen ADN Gastronòmic, una relació de tots els teus gustos en funció dels plats que comparteixes a la plataforma. Si us interessa i en teniu curiositat  us convido a escoltar el podcast on descubrireu tots els detalls.

Setmanlament seguirem ampliant el repositori, però per suposat esteu convidats a fer els vostres suggeriments i ajudar-nos a ampliar el repositori. Segur que feu servir algunes aplicacions que encara no conxiem!

Recordeu! Els divendres de 12h a 13h al 97.2 FM si ens escolteu des de Girona o en streaming per connectar des de qualsevol indret del món.