LLIBRES PER SANT JORDI 2014

Ha arribat! Ha arribat una de les dates que més m’agraden del calendari! Avui, 23 d’abril, és Sant Jordi! I per Sant Jordi, a més de celebrar el dia del llibre, els catalans també celebrem l’amor i l’apreci cap a les nostres persones estimades.

És el primer Sant Jordi que viuré havent pubicat un llibre: #DigiTalk. Un Sant Jordi especial perquè, malgrat no podré ser a les paradetes de llibres de Sitges, sí he pogut viure noves experiències entorn aquesta data.

La setmana passada els amics de Maricel Televisió em convidaven a participar d’un conjunt de vídeos entorn els autors locals. Un recomanan el llibre que he escrit i un recomanant qualsevol altre llibre que m’hagués agradat. I això és el que avui vull compartir aquí!

#DigiTalk, el llibre que he escrit però recomanat des d’un punt privilegiat de la vila. Si parlar de #DigiTalk m’apassiona imagineu-vos com va ser poder fer-ho en un lloc tant especial. Ho podeu veure vosaltres mateixos:

I la meva recomanació per aquest Sant Jordi, també vinculada al món digital però d’una manera més lúdica és el llibre ‘Memecracia. Los virales que nos gobiernan‘ de Delia Rodríguez. També us aconsello donar-hi una ullada.

Aquestes són les dues recomanacions que faig al bloc. Estic segura que en podria fer moltes més, doncs de llibre n’hi ha per a tots els gustos. Més enllà d’aquests dos llibres, que també, és important que avui sortiu al carrer i celebreu la diada de Sant Jordi amb llibres i roses.

I tu, quin llibre em recomanes?

FELIÇ SANT JORDI A TOTS!