Generació… #Digitalk!

 

Dissabte passat vam fer fusió multimèdia de ràdio, món digital i paper. Vaig anar al programa Generació Digital de Catalunya Ràdio, per parlar de xarxes socials digitals i d’Internet a partir d’una entrevista sobre el meu llibre #Digitalk. Va passar volant!

L’Albert Murillo és el presentador del programa i ell va conduir una conversa a vàries bandes, amb l’Elisabet Sànchez i amb en Toni Guerrero, expert en el ram i que també s’havia llegit el llibre. Junts, amb la resta de l’equip, vam parlar una bona estona del món digital, en interacció constant amb els oients.

Aquí us deixo l’àudio del programa, una estona de ràdio divertidíssima, parlant de la “novetat de la setmana” Telegram, de Mister Fogg, de Twitter, de Facebook, de Foodspotting i moltes altres aplicacions.

Seguim la conversa!